Dt. Eda Nur Karademir

Dt. Eda Nur KARADEMİR

Diş Hekimi

Zonguldak, Karadeniz Ereğli doğumludur. Lise eğitimini Ted Koleji ve İngilterede tamamladı. 2022 yılında Bezmialem Vakıf Üniversitesi Diş Hekimliği bölümünden mezun oldu. Öğrencilik yılları içinde  ve mezun olduktan sonra estetik ve cerrahi diş hekimliği alanında çeşitli eğitimler aldı.

Farklı hastanelerde ağız ve diş hastalıkları tedavisi adına hizmet verdi. Gülüş tasarımı( hollywood smile) , zirkon, porselen  ve empress diş kaplama, kanal tedavisi, implant tedavisi, diş beyazlatma, restoratif diş tedavileri, periodontoloji ( dişeti hastalıkları), diş taşı temizliği, bonding ( kompozit lamina) ve diş sıkma- gıcırdatma yaptığı başlıca tedavilerdir. Ağustos 2023 tarihinden itibaren Avrasya Hastanesi Gaziosmanpaşa’da görev yapmaktadır.